Анімаційний фільм “Ниточки-стрічечки” - лауреат 1 ступеню на Міжнародному благодійному конкурсі мистецтв “Формула успіху – Осіння казка 2022”

З початку воєнної агресії педагоги комунального позашкільного навчального  закладу “Дніпропетровський обласний дитячо-юнацький кіноцентр “Веснянка” Дніпропетровської обласної ради”  вирішили  створити волонтерську команду #Нашідітивсюди та охопити увагою  правий і лівий берег Дніпра.  Ідея полягала в тому, щоб  працювати з дітками, що були вимушено переселені через  окупацію  території  їх оселищ, і вже з середини березня активно почалась  робота.
Саме так я і познайомилася з чудовою дівчинкою – Дашою Пелепей, мешканкою м. Ромни. Ми малювали, мотали ляльок-мотанок, плели браслети і, раптом, вирішили створити мультик зі стрічок, які залишилися. Так і виник анімаційний фільм “Ниточки-стрічечки”, який було зроблено у техніці “stop motion”,  а вишиту квіточку нам допомогла створити мама Даші - Ольга . 
Нещодавно я побачила повідомлення про Міжнародний  благодійний двотуровий конкурс мистецтв “Формула успіху – Осіння казка 2022”.  Заповнили заявку,  надіслали відео – у відповідь прийшов Диплом лауреата 1 ступеню!
 

Коментарі (0)