День відкритих дверей 2021

День відкритих дверей в дитячо-юнацькому кіноцентрі “Веснянка”!

10 вересня 2021 року, у п’ятницю, відбувся День відкритих дверей в комунальному позашкільному навчальному закладі “Дніпропетровський обласний дитячо-юнацький кіноцентр “Веснянка” Дніпропетровської обласної ради”. 

“Веснянка” приймала у свою велику сім’ю хлопчиків та дівчаток!!!

Зустрічали гостей вихованці кіноцентру, які вже не один рік відвідують “Веснянку”.  Вони були у чудових казкових костюмах та пропонували зробити знімки у фотозоні, яку організували біля входу у заклад, а потім проводжали відвідувачів до місця святкування.

Захід проходив у два етапи – інтерактивна інформаційна презентація з демонстрацією мультиплікаційних фільмів, створених руками дітей та екскурс в історію закладу – від минулого до сьогодення.

В ході свята гостям розповіли про гуртки, які вже є у кіноцентрі “Веснянка” та  про нові. Дітлахи та їх батьки побачили, як саме проходять заняття у гуртках тележурналістики, документального та ігрового кіно, театрального гуртка та лялькового театру. Всі присутні мали можливість відчути себе майстрами бісероплетіння. 

Педагоги  долучили гостей свята до таємниці створення анімаційних фільмів, надали можливість всім бажаючим відчути себе аніматором. Натхненні творчим процесом, затишними умовами та добрим ставленням, діти та їх батьки перейнялися ідеєю творчого розвитку здібностей.

 

“Веснянка” – це творчий дитячий заклад, головним завданням якого є комплексний естетичний розвиток дітей та молоді за допомогою кіномистецтва. Основною темою, яку намагались донести всі педагоги до відвідувачів, це  те, що не талановитих дітей не буває!

Жодна дитина не пішла без маленького подарунка – кольорова повітряна кілька та солодкий сюрприз  буде нагадувати їй про чудове свято, на якому вона побувала.

Захід освітлював 11 телеканал – один з найрейтинговіших телеканалів міста Дніпро. 

 

 

Набір у гуртки продовжується!

Заняття проводяться на бюджетній основі.

Чекаємо на всіх бажаючих!

 

Довідки та запис до гуртків за тел.: 722-12-30; 722-12-38 

E-mail: vesnyanka.dp@gmail.com 

Сайт: http://vesnyanka.dp.ua/