День відкритих дверей у «Веснянці»!

Прес-анонс

про День відкритих дверей у позашкільному навчальному закладі “Дніпропетровський обласний дитячо-юнацький кіноцентр “Веснянка”Дніпропетровської обласної Ради”

 

15 вересня 2018 року (неділя)

11-00

пр. Дмитра Яворницького, 32, 3-й поверх.

 

З 1990 року у м. Дніпрі працює позашкільний навчальний заклад нового типу – обласний дитячо-юнацький кіноцентр “Веснянка”, який був створений на базі відомої народної мультстудії. Сьогодні це – єдина дитяча творча організація в Україні, головним завданням якої є комплексний естетичний розвиток дітей засобами аудіовізуальної, народної та художньої культури.

В цьому році нам – 46! За цей час дітьми створено понад 700 різноманітних фільмів, які здобули визнання не тільки в Україні, але й у всьому світі.

Вихованці кіноцентру є переможцями багатьох дитячих кінофестивалів і виставок  різного рівня, які проходили у Австрії, Німеччині, Бельгії, Польщі, в містах Києві, Парижі, Берні, Празі, Москві, Тбілісі, Каунасі.

За високий рівень майстерності, успіхи у Міжнародних кінофестивалях, здобутки у програмі пошуку, навчання та виховання обдарованих дітей та молоді, оригінальну авторську методику розвитку дитини кіноцентр “Веснянка” вважається одним з провідних позашкільних навчальних закладів України.

“Веснянка” співпрацює з різноманітними науковими та творчими організаціями (ДНУ, Спілки письменників, журналістів, художників, композиторів, кінематографістів), постійно проводить різноманітні семінари, семінари-практикуми, майстер-класи, творчі майстерні для педагогів, конкурси та фестивалі.

 

Для колективу кіноцентру “Веснянка” виховання дітей є найважливішою справою, тому що патріотичне суспільство з почуттям національної гідності - це майбутнє  нашої держави.

Керівництво кіноцентром “Веснянка” здійснює адміністрація у складі: директор – Кучма Олександр Іванович, художній керівник – Кольцова Світлана Михайлівна, заступники  директора: Юровська Людмила Григорівна та Хоменко Ольга Миколаївна. У кіноцентрі працюють талановиті й освічені педагоги-ентузіасти: Довгялло Н.П., Власова Н.С., Соловйова Т.А.,        Лимаренко О.О., Бондаренко Н.О., Сириця Н.В, Мосолова Е.В., Кучма Н.П. Приємно, що випускники “Веснянки” повертаються в свій рідний дім педагогами: Лагута К.О., Осипова Д.М., Томашевскі Ю.В., Мєшкова А.В.

Всі, без виключення,  щиро віддають частку свого серця дітям, залучаючи їх до світу творчості і краси.

Зі святом творчості, створеним власноруч!

Ласкаво запрошуємо до нас!   Ми на Вас чекаємо!