День відкритих дверей в дитячо-юнацькому кіноцентрі «Веснянка»!

День відкритих дверей в дитячо-юнацькому кіноцентрі «Веснянка»!

 

03 вересня 2016 року, в суботу, відбувся День відкритих дверей в комунальному позашкільному навчальному закладі «Дніпропетровський обласний дитячо-юнацький кіноцентр «Веснянка» Дніпропетровської обласної ради».

Зустрічали гостей казкові герої, які проводжали відвідувачів до місця святкування.

Захід проходив у два етапи – інформаційна презентація з демонстрацією мультиплікаційних фільмів, створених руками дітей та театралізований виступ вихованців кіноцентру. 

Заступник директора з навчально-виховної роботи Юровська Л.Г. та художній керівник кіноцентру Кольцова С.М. провели екскурс в історію закладу – від минулого до сьогодення. Педагоги Сириця Н.В., Мосолова Е.В. розповіли гостям, чим саме займаються діти в гуртках, які вони очолюють, а це театральний гурток, гурток тележурналістики. Колишній вихованець, а нині педагог кіноцентру Томашевські Ю.В. поділився із присутніми своєю історією кохання із “Веснянкою”.

 

(Завантажити фото)


В ході свята гостей долучили до таємниці створення анімаційних фільмів та надали можливість всім бажаючим відчути себе аніматором. Натхненні творчим процесом, затишними умовами та добрим ставленням, діти та їх батьки перейнялися ідеєю творчого розвитку здібностей.

«Веснянка» – це творчий дитячий позашкільний навчальний заклад, головним завданням якого є комплексний естетичний розвиток дітей та молоді за допомогою кіномистецтва. Основною темою, яку намагались донести всі педагоги до відвідувачів, це  те, що не талановитих дітей не буває. Сократ сказав: «В кожній дитині є Сонце. Тільки дайте йому світити.» 

Жодна дитина не пішла без маленького подарунка – кольорова повітряна кулька буде нагадувати їй про чудове свято, на якому вона побувала.

 

 

Набір у гуртки продовжується.

Заняття проводяться на бюджетній основі.

Чекаємо на всіх бажаючих!

 

Довідки та запис до гуртків за тел.: 745-20-68; 745-20-89

Наша адреса: пр. Дмитра Яворницького, 32, вул. Харківська, 3,                 пр. Слобожанський, 127-а. 

E-mail: vesnyanka.dp@gmail.com 

Сайт: http://vesnyanka.dp.ua/