Інформація про дитячий кінофестиваль вихованців кіноцентру «Веснянка» «Золота Веснушка» 2015

 

Дніпропетровський обласний дитячо-юнацький кіноцентр «Веснянка» Дніпропетровської обласної ради, який в цьому році святкує свою 25 річницю, який, до речі, єдиний в Україні,  приділяє значну увагу розвитку в дітях почуття прекрасного, підтримує талановиту молодь, її інтелектуальний потенціал.

«Веснянка» - це дім для тих  багатьох, хто вже пішов підкорювати великі землі. Дім для тих, хто зараз навчається тут. Дім рідний, теплий, затишний. Дім, куди приходять всією сім’єю. Дім, де виховують  за допомогою кіно. Тому, що  кіно – чудовий засіб  розвитку в дитині бажання бачити красу навколо себе, виявлення його здібностей у всіх видах мистецтва: літературі, музиці, живопису, театрі.

Фільми, які створюють вихованці кіноцентру «Веснянка»  – це маленькі шедеври, які зроблені дітьми для дітей. «Веснянка» з її фільмами, була, є та буде країною Миру, Добра, Радості та щастливого дитинства!

 

(Завантажити фото)


Кожного року ми з любов’ю вітаємо «Веснянку» з Днем народження! Дитячий кінофестиваль вихованців кіноцентру «Веснянка» «Золотая Веснушка»  проводиться щорічно та є своєрідним звітом про свої перемоги, про свої досягнення за рік, що минає, про те, що хотілося б ще зробити. 

Цього року фестиваль «Золотая Веснушка» проходив 14 листопада в кінозалі Дніпропетровського зонального науково-методичного центру «Профспілковий»  за адресою: м. Дніпропетровськ,  вул. Вакуленчука, 3а.

  Понад 350 дітей та їх батьків стали гостями цього свята. 27 робіт зроблені в таких жанрах як анімація, ігрове кіно. 170 авторів та 10 їх педагогів доклали зусиль, щоб ми змогли насолодитися  цікавими, неймовірно яскравими, з чудовою музикою, зробленими з бурхливою фантазією фільмами.

Як завжди, і це вже традиційно, професійного журі на цьому фестивалі нема. Всі присутні діти – це і є журі, яке нагороджує більш вподобані роботи. Ні один фільм не залишився без нагороди! Адже у  кожного свій смак та свої улюбленці.

Ну і нарешті, який же День народження без смачного торту?! Був! Був торт!!! Всім дісталось по шматочку святкового чуда!!! 

З Днем народження, «Веснянка»! Нових перемог, ще більш талановитих дітей тобі, нових  цікавих фільмів!!!