Інформація про проведення обласного семінару для керівників дитячих театральних колективів закладів освіти

29 жовтня 2015 року Комунальним позашкільним навчальним закладом „Дніпропетровський обласний дитячо-юнацький кіноцентр „ВЕСНЯНКА” Дніпропетровської обласної ради” у приміщенні Комунального закладу культури „Культурно-дозвіллєвий комплекс „КАЙДАЦЬКИЙ” Дніпропетровської міської ради” (м. Дніпропетровськ, пр. Свободи, 67) був проведений обласний семінар для керівників дитячих театральних колективів закладів освіти.

 

(Завантажити фото)


У роботі семінару прийняли участь 30 представників з 20 регіонів Дніпропетровської області.

На семінарі  слухачам був запропонований майстер-клас з режисури, який провів висококваліфікований фахівець у області театрального мистецтва, режисер з багаторічним стажем, член журі всеукраїнських та міжнародних театральних фестивалів, директор Комунального закладу культури „Культурно-дозвіллєвий комплекс „КАЙДАЦЬКИЙ” Дніпропетровської міської ради” Олег Анатолійович Климентьєв. 

Практичний розділ „Творча імпровізація як складова роботи вихованців над образом” для слухачів обласного семінару підготувала та провела методист та керівник театрального колективу Комунального позашкільного навчального закладу „Дніпропетровський обласний дитячо-юнацький кіноцентр „ВЕСНЯНКА” Дніпропетровської обласної ради” Наталля Вікторівна Сириця. 

Надія Петрівна Кучма, куратор семінару, методист Комунального позашкільного навчального закладу „Дніпропетровський обласний дитячо-юнацький кіноцентр „ВЕСНЯНКА” Дніпропетровської обласної ради”, ознайомила учасників з планами обласних та всеукраїнських масових заходів на 2016 рік, та про організацію курсів підвищення кваліфікації для педагогічних працівників у галузі театрального мистецтва.

По закінченню обласного семінару всі учасники були забезпечені методичними матеріалами.