Інформація про проведення обласного семінару-практикуму

 

Інформація

про проведення обласного семінару-практикуму

для завідуючих відділами, методистів та керівників гуртків  декоративно-ужиткового мистецтва та традиційних народних промислів комплексних 

та художньо-естетичних закладів позашкільної освіти (онлайн)

 

Відповідно до листа КПНЗ “ДОДЮК “Веснянка” ДОР” від 15.03.2021 р. № 32 “Про проведення обласного семінару-практикуму для завідуючих відділами, методистів та керівників гуртків  декоративно-ужиткового мистецтва та традиційних народних промислів комплексних та художньо-естетичних закладів позашкільної освіти (онлайн), з метою підвищення майстерності та популяризації педагогічних здобутків, глибокого вивчення та пропагування національної культурної спадщини нашої області та України 18 березня 2021 року на базі комунального позашкільного навчального закладу “Центр позашкільної роботи № 1” Дніпровської міської ради  відбувся обласний семінар-практикум (онлайн) на тему: “Формування національної свідомості через поглиблене вивчення традицій та звичаїв українського народу, утілених у творах образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва”.

 

У програмі семінару-практикуму педагогічний колектив КПНЗ “ЦПР № 1” ДМР ознайомили учасників з досвідом роботи народного художнього колективу “Школа образотворчих мистецтв “Суцвіття” та відвідали виставку творчих робіт вихованців.

Директор КПНЗ “ЦПР № 1” ДМР Михайлова Л.І. презентували візитівку закладу; заступник директора з НМР Тонконог Н.Л. розповіла про роботу гуртків; методист Седнєва О.О. висвітлила роботу “Школи молодого педагога”; заступник директора з методичної роботи КПНЗ “ДОДЮК “Веснянка” ДОР” Хоменко О.М. презентувала виставку творчих робіт вихованців ШОМ “Суцвіття” та підвела підсумки обласної методичної виставки-конкурсу “Інноватика у сучасній позашкільній освіті”.   

Відеозапис семінару-практикуму розміщено каналі YouTube:  https://youtu.be/p1Y2MgAH3hY.

 

   

Директор                 Олександр КУЧМА