Інформація про участь делегації КПНЗ “ДОДЮК “Веснянка” ДОР” у ХІІІ Міжнародному дитячому телевізійному фестивалі “Дитятко” 2016 (м. Харків)

І Н Ф О Р М А Ц І Я
про участь делегації КПНЗ “ДОДЮК “Веснянка” ДОР”
у ХІІІ Міжнародному дитячому телевізійному
фестивалі “Дитятко” 2016 (м. Харків)
 

З 21 по 24 вересня 2016 р. делегація комунального позашкільного навчального закладу “Дніпропетровський обласний дитячо-юнацький кіноцентр “Веснянка” Дніпропетровської обласної ради” у складі: Береди Валерії, Бабаніної Надії, Лазарева Вадима та педагога Мосолової Е.В. взяла участь  у ХІІІ Міжнародному дитячому телевізійному фестивалі “Дитятко”.

Цього року до оргкомітету фестивалю надійшли 1076 творчих робіт, створених у різних жанрах,  з 89 країн світу. У фінал вишли 117 анімаційних, ігрових (повнометражних та короткометражних), документальних фільмів, теле- та радіопередач, створених дитячими студіями та створеними для дітей. Серед них фільми вихованців кіноцентру “Веснянка”: анімаційний фільм “Голубая пирамидка” (педагог Кольцова С.М.) та документальний фільм “Постарайтесь вернуться назад…” (педагог Мосолова Е.В.).

(Завантажити фото)

Для всіх учасників фестивалю були проведені дуже корисні, пізнавальні, неймовірно цікаві майстер-класи.  А проводили їх: режисер Наталія Морозова (“Акторська майстерність”), художник-аніматор Дар’я Пушанкіна (“Пісочна анімація”), режисер, продюсер Володимир Морозов (“Ігрове кіно”), акторка, редактор телепрограм “Орел та Решка” і “Орел та Решка. Шопінг” Дар’я Кобякова ( “Секрет успіху телепрограми”).

Творчі зустрічі з визнаними метрами директором Міжнародного дитячого кінофестивалю KINEKO Мітсуо Тахіра (Японія) та експертом з засобів масової інформації, журналістом, ведучим Андрієм Куликовим надихнули на творчу працю, на обов’язкове досягнення своєї мрії, своєї мети.

Ну, і звичайно, культурна програма, яку підготували організатори залишила в пам’яті кожного з учасників фестивалю неперевершені враження! Екскурсія містом з відвідуванням парку відпочинку, екскурсія в екопарк О.Фельдмана, де всі тварини живуть в умовах, максимально близьких до звичних, поїздка до гольф-клубу, де всім бажаючим представилась можливість відчути себе справжніми гольфістами, дізнатись про правила цієї складної, але дуже захоплюючої гри, все було надзвичайним, неперевершеним!!!

Тепла дружня  атмосфера, яка склалася на фестивалі, посмішки дітей, знання, якими охоче ділилися професіонали, ніколи не забудуться. Ми готові до нових звершень! Ми чекаємо нових зустрічей з друзями, з якими познайомились та потоваришували! “Дитятко”, чекай нас у наступному році!!!

  

Методист КПНЗ “ДОДЮК “Веснянка” ДОР”                                                                         Е.В.МОСОЛОВА