Інформація про участь у фестивалі «Петербурзький екран»

 

Інформація про участь у фестивалі «Петербурзький екран»

 

З 22-27 травня 2017 року  вихованці КПНЗ «ДОДЮК  «Веснянка» ДОР»  взяли участь  у XXIII Міжнародному Фестивалі дитячої та юнацької кіновідеотворчості «Петербурзький екран».

Серед заявлених 169 робіт з різних міст та областей Російської Федерації, Естонії та України за підсумками професійного журі, яке очолив кінорежисер, професор Санкт-Петербурзького державного інституту кіно і телебачення, заслужений працівник культури РФ Юрій Георгійович Калугін,  студія «Веснянка» посіла 3 місце.

Протягом усього тижня члени журі ділилися з учасниками Фестивалю секретами майстерності на своїх майстер-класах: діти та педагоги отримали корисні професійні поради і необхідні знання.

Спеціально для всіх учасників Фестивалю була підготовлена культурна програма з відвідуванням провідних театрів і музеїв міста.

27 травня в Актовій залі Санкт-Петербурзького центру дитячо-юнацької технічної творчості відбулася урочиста церемонія закриття XXIII Міжнародного Фестивалю дитячої та юнацької кіновідеотворчості «Петербурзький екран» . 

Диплом І ступеня та пам'ятну медаль за анімаційний фільм «Трон» отримала  творча група педагога Власової Н.С.

Диплом  ІІІ ступеня та пам'ятну медаль за анімаційний фільм «Маршрутка на Дніпро»  отримали вихованці педагога Довгялло Н.П.  

Щиро раді новим успіхам та звершенням наших вихованців!

(Завантажити фото)