Інформація про проведення обласного семінару-практикуму для завідуючих відділами, керівників гуртків декоративно-ужиткового мистецтва та традиційних народних промислів комплексних та художньо-естетичних закладів позашкільної освіти (онлайн)

09 листопада 2022 року у форматі онлайн відбувся обласний семінар-практикум для завідуючих відділами, керівників гуртків декоративно-ужиткового мистецтва та традиційних народних промислів комплексних та художньо-естетичних закладів позашкільної освіти (далі – Семінар-практикум).

З привітанням та вступним словом до учасників Семінару-практикуму звернулася заступник директора з методичної роботи ХОМЕНКО Ольга Миколаївна, яка відзначила, що метою проведення вищезазначеного заходу є підвищення майстерності та популяризації педагогічних здобутків, глибоке вивчення та пропагування національної культурної спадщини не тільки нашої рідної Дніпропетровщини але й усієї України.

Свій передовий досвід роботи презентувала керівник гуртка, методист КПНЗ “Міський Палац дітей та юнацтва” Дніпровської міської ради – РАХМАНОВА Марія Борисівна.

Проведено відео майстер-класи : “З досвіду роботи керівників гуртків закладів позашкільної освіти області”. Про свій досвід роботи розповіли керівник гуртка комунального позашкільного навчального закладу Центру позашкільної освіти “Зміна” Криворізької міської ради – ЧЕРНИШОВА Людмила Петрівна (майстер – клас з виготовлення журавлика з оригамі).

Підсумки Семінару-практикуму підвела ХОМЕНКО О.М. – заступник директора КПНЗ “ДОДЮК “Веснянка” ДОР”.

На Семінарі-практикумі було зареєстровано – 131 керівників гуртків декоративно-ужиткового мистецтва області та традиційних народних промислів комплексних та художньо-естетичних закладів позашкільної освіти Дніпропетровщини.

Проглянули Семінар-практикум на Ютубі-464 чол.

 

Коментарі (0)