Майстер-клас з анімаційного кіно для фіналістів Міжнародного конкурсу дитячої творчості «Золотий мольберт»

 

Майстер-клас з анімаційного кіно для фіналістів Міжнародного конкурсу дитячої творчості

«Золотий мольберт» слідами Митрополита Андрія Шептицького», м. Львів, 26.05-02.06. 2018 р.

 

Делегацію кіноцентра «Веснянка» у складі керівників гуртків Панко В.М., Люльченко А.І., завідуючого відділом Голозубова О.А. та художнього керівника Кольцової С.М. разом із студійцями Бабаніною Н., Федорцовою А., Федотовим М., Симутіною Є., Мамкіною М., Мєшковою А. було запрошено до м. Львова з пропозицією провести майстер-клас з анімаційної творчості для фіналістів Міжнародного конкурсу дитячої творчості «Золотий мольберт» слідами Митрополита Андрія Шептицького». 

Учасників Конкурсу було розміщено у готелі  монастиря св. Йосафата, який знаходиться поблизу м.Львова у містечку Брюховичі. Делегацією кіноцентру було проведено два майстеркласа з анімації 30.05. 2018 та 01.06.2018. У програмі майстеркласів учасникам було запропоновано ознайомитись з різними техніками анімації: перекладної, сипучої, мальованої. На екрані демонструвались анімаційні фільми, створені гуртківцями «Веснянки» у різних техніках, та за різними темами. Також учасники майстеркласу мали змогу власноруч зробити таумотроп, або пласку маріонетку та зробити з нею анімацію на мобільному знімальному станку.

Також було проведено показ фільмів кіноцентру за сакральною тематикою на базі монастиря св. Йосафата.

У рамках заходу наша делегація здійснила три пішохідних прогулянки містом за різними маршрутами, відвідала Львівський оперний театр (балетні вистави «Шахерезада» та «Кармен сюїта»), а також здійснила виїздну екскурсію до м. Жовква.

(Переглянути фото)