НФОРМАЦІЯ про проведення обласного семінару для організаторів та керівників обласної фольклорно-етнографічної експедиції «Звичаї, обряди та традиції мого краю»

ІНФОРМАЦІЯ

про проведення обласного семінару для організаторів та керівників 

обласної фольклорно-етнографічної експедиції 

«Звичаї, обряди та традиції мого краю»

 

 

19 жовтня 2016 у приміщені комунального позашкільного навчального закладу «Дніпропетровський обласний дитячо-юнацький кіноцентр «Веснянка» Дніпропетровської обласної ради» (вул. Харківська, 3) відбувся семінар для організаторів та керівників обласної   фольклорно-етнографічної експедиції «Звичаї, обряди та традиції мого краю».

На семінарі були присутні біля 30 педагогів з 6 міст та 16 сільських районів області. Згідно з планом проведення   семінару виступили: Марфобудінова М.М. методист групи аналізу у сфері гуманітарної освіти та навчання студентської молоді Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара, фольклорист, яка відзначила значення науково-дослідної роботи у національно-патріотичному виконанні підростаючого покоління, відмітила що збір та збереження фольклорно-етнографічної спадщини Дніпропетровщини має велике значення для майбутніх поколінь. 


На семінарі з досвідом роботи по організації експедиційної роботи та формування громадянина-патріота виступила методист Васильківського районного методичного кабінету Ілющенко А.І., заступник директора КПНЗ «ДОДЮК «Веснянка» ДОР» Хоменко О.М. провела анкетування та висвітлила організаційні питання (нормативні документи, план масових заходів) та зробила аналіз фольклорно-етнографічної експедиції минулого навчального року. Директор КПНЗ «ДОДЮК «Веснянка» ДОР» Кучма О.І. – нагородив переможців .