Обласний семінар для керівників гуртків юних журналістів, телестудій, редакторів газет

23 жовтня 2013 року у приміщенні комунального позашкільного навчального закладу «Дніпропетровський обласний дитячо-юнацький кіноцентр «Веснянка» (вул. Харківська, 3) відбувся обласний семінар для керівників гуртків юних журналістів, телестудій, редакторів газет, у якому взяли участь представники з різних регіонів області.

 

На семінарі Бучарська І.С., кандидат філологічних наук, доцент кафедри масової та міжнародної комунікації Дніпропетровського національного університету, розповіла про специфіку жанрів журналістики та поділилася досвідом роботи зі студентською аудиторією.

З тонкощами роботи з учнями, різними тренувальними вправами ознайомила присутніх Біла О.В., головний редактор газети «Вітамін-44» м. Дніпродзержинська.

Абросімова Н.С., керівник школи юного журналіста, головний редактор-директор журналу «Чорнобилець Придніпров’я», розповіла про особливості роботи з живим словом.

Методист КПНЗ облДЮК «Веснянка» Левицька Т.А. висвітлила організаційні питання та ознайомила учасників семінару з методами та формами роботи, умовами та положеннями конкурсів із журналістики на новий навчальний рік. 

Обласний семінар для керівників гуртків юних журналістів, телестудій, редакторів газет