Обласний для керівників творчих об’єднань юних літераторів

22 жовтня 2014 року відбувся обласний семінар для керівників творчих об’єднань юних літераторів, який був проведений Дніпропетровським обласним дитячо-юнацьким кіноцентром «Веснянка».

У семінарі взяли участь представники різних регіонів області.

Згідно плану, перед учасниками семінару виступила Тараненко Л.В., завідуюча бібліографічним та інформаційним відділом Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей, яка висвітлила питання про нові видання сучасних авторів для дітей та методичної літератури

Члени Національної Спілки письменників України Луценко В.А. та Гарченко Г.М. ознайомили присутніх з діяльністю Спілки, яка цього року відзначає 80-річчя з дня створення. Зробили аналіз творчих доробків юних майстрів слова, учасників обласних конкурсів.

Під час семінару відбулася презентація другої авторської збірки поезій «Ойкумена кохання» Дудар Катерини. Голови правління Спілки творчо обдарованих дітей Дніпропетровщини. Вона оприлюднила свої поетичні твори та розповіла про роботу над збіркою.

 Учасники семінару поділилися своїм досвідом роботи з початкуючими поетами  та прозаїками.

Методист КПНЗ «ДОДЮК «Веснянка» ДОР» Бершак Л.Д. висвітлила організаційні питання та ознайомила учасників семінару з методами та формами роботи літературних гуртків області, умовами та положеннями літературних конкурсів на новий навчальний рік.

Всі учасники обласного семінару отримали друковані матеріали.

Дякуємо всім за участь! 

Семінар для керівників творчих об'єднань юних літераторів 2014