Обласний семінар для керівників гуртків образотворчого мистецтва.

Обласний семінар для керівників гуртків 

образотворчого мистецтва.  

 

Семінар було проведено 26 жовтня 2016 року у приміщенні КПНЗ «ДОДЮК «Веснянка» ДОР» (вул. Харківська, 3)

На семінарі були присутні – 36 слухачів з міст: Дніпропетровська (усі райони міста, за виключенням Ленінського та Самарського); Дніпродзержинська, Вільногірська, Жовтих Вод, Нікополю, Новомосковська, Павлограда, Першотравенська, Синельниково, Тернівки, а також районів: Апостолівського, Дніпропетровського, Криничанського, Новомосковського, Павлоградського, Петриківського, Покровського, Солонянського, Царичанського.


На семінарі виступили художній керівник КПНЗ «ДОДЮК «Веснянка» ДОР» Кольцова С.М. з аналізом творчих  робіт вихованців гуртків образотворчого напрямку нашої області та підведенням підсумків роботи педагогів гуртків образотворчого напрямку за 2015 – 2016 навчальний рік.

Далі слово мала методист КПНЗ «ДОДЮК «Веснянка» ДОР» Довгялло Н.П. з анонсуванням майбутніх заходів та повідомленнями щодо заповнення супроводжуючої документації.

Також виступив запрошений до участі художник-дизайнер Шабранський С.Є. з лекцією-майстеркласом за темою «Комп’ютерна графіка, її можливості та особливості». 

Наступна доповідь Онасенко Н.І., голови методичного об’єднання керівників гуртків образотворчого мистецтва комунального закладу “Міській дитячо-молодіжний  центр Дніпропетровської обласної ради” Чечелівська  районна  філія, клуб “ВЕСЕЛКА”, була присвячена роботі з творчо обдарованими дітьми. В процесі доповіді були показані відеоматеріали та дитячі роботи з доробку образотворчої студії клубу «Веселка».

Завершила семінар  методист КПНЗ «ДОДЮК «Веснянка» ДОР» Довгялло Н.П. з розповіддю та показом слайдів картин сучасного художника, нашого земляка Михайла Ритяєва.

Після семінару представникам студій були повернуті дитячі роботи, що були надіслані на конкурси минулого навчального року, а також грамоти та дипломи, які не були вчасно отримані.