Обласний семінар для керівників творчих об’єднань юних літераторів КПНЗ „ДОДЮК „Веснянка” ДОР”

22 жовтня 2015 року у приміщенні музею „Літературне Придніпров’я” відбувся обласний семінар для керівників творчих об’єднань юних літераторів, який був проведений комунальним позашкільним навчальним закладом „Дніпропетровський обласний дитячо-юнацький кіноцентр „Веснянка” Дніпропетровської обласної ради”.

(Завантажити фото)

 

У семінарі взяли участь представники різних регіонів області. Згідно плану, перед учасниками семінару виступили Спорихіна Н.В. – завідуюча методичним відділом, Височина В.В. – завідуюча читальним залом Дніпропетровської обласної бібліотеки для молоді ім. М. Свєтлова, які розповіли про форми і методи національно-патріотичного виховання дітей та молоді, висвітлили питання про нові видання сучасних авторів для дітей та методичної літератури.

Цікавим досвідом роботи з початкуючими літераторами поділилися керівник літературної студії Будинку творчості дітей та юнацтва м. Орджонікідзе Коваленко Л.О., літературного гуртка „Червона калина” гуманітарної гімназії ім. Л. Українки м. Жовті Води Поліщук О.О.

Члени Національної Спілки України Луценко В.А. та Гарченко Г.М. ознайомили присутніх з діяльністю Спілки, яка цього року відзначила 80-річчя з дня створення. Зробили аналіз творчих доробків юних майстрів слова, учасників обласних конкурсів, почитали власні твори.

Методист КПНЗ „ДОДЮК „Веснянка” ДОР” Бершак Л.Д. висвітлила організаційні питання та ознайомила учасників семінару з методами та формами літературних гуртків області, умовами та положеннями літературних конкурсів на новий навчальний рік.

Всі учасники обласного семінару отримали друковані матеріали.

 

 

Дякуємо всім за участь!