Обласний семінар для керівників творчих об’єднань юних літераторів КПНЗ „ДОДЮК „Веснянка” ДОР” 2016

Обласний семінар 

для керівників творчих об’єднань юних літераторів 

КПНЗ „ДОДЮК „Веснянка” ДОР”

 

Виконуючи наказ департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 20 жовтня 2016 року №690/0/212-16, 26 жовтня 2016 року у приміщені музею „Літературне Придніпров’я” відбувся обласний семінар для керівників творчих об’єднань юних літераторів. Він був проведений комунальним позашкільним навчальним закладом „Дніпропетровський обласний дитячо-юнацький кіноцентр „Веснянка” Дніпропетровської обласної ради”.

У семінарі взяли участь представники різних регіонів області. Згідно плану, перед учасниками семінару виступила Білявська В.В.- головний бібліотекар Дніпропетровської обласної бібліотеки для молоді ім. М. Свєтлова, яка розповіла про японську культуру та літературу. Розповідь супроводжувалась показом слайдів. Вона висвітлила питання про нові видання сучасних авторів для дітей та методичної літератури.


В рамках семінару відбулася презентація збірки «На крилах…» з серії «Досвід роботи літературних студій Дніпропетровщини». Керівник літературної студії «Жайворонок» Будинку творчості дітей та юнацтва                                м.Покров Коваленко Л.О. та її вихованці поділилися досвідом роботи, почитали власну поезію.

Члени Національної Спілки України Луценко В.А. та Гарченко Г.М. ознайомили присутніх з діяльністю Спілки. Зробили аналіз творчих доробків юних майстрів слова, учасників обласних конкурсів. Ознайомили присутніх з умовами патріотичного літературного конкурсу.

Методист КПНЗ „ДОДЮК „Веснянка” ДОР” Бершак Л.Д. висвітлила організаційні питання та ознайомила учасників семінару з методами та формами роботи літературних гуртків області, умовами та положеннями літературних конкурсів на новий навчальний рік.

Всі учасники обласного семінару отримали друковані методичні 

 матеріали та збірку «На крилах…»

 

 

Дякуємо всім за участь!