ПРЕС-АНОНС до презентації збірника творчих робіт юних літераторів, художників, композиторів “Собори наших душ”(випуск 18)

ПРЕС-АНОНС

до презентації збірника творчих робіт юних

літераторів, художників, композиторів 

“Собори наших душ”(випуск 18)

 

Дата проведення: 02.11. 2016 року.

Місце проведення: ККПНЗ “Будинок учителя” ДМР (вул. Успенська, 14 )

Час проведення: 10.00-12.30.

 

З метою розвитку і збереження духовних, моральних, національних і особистісних цінностей дитини, пропаганди творчості художньо обдарованих дітей і підлітків області у рік відзначення 25-ої річниці незалежності України  02 листопада 2016 року в приміщенні комунального комплексного позашкільного навчального закладу “Будинок учителя” Дніпропетровської міської ради відбудеться презентація літературно-мистецького видання – збірника “Собори наших душ” (випуск 18). 

 Збірник “Собори наших душ” (випуск 18) надрукований видавництвом “Ліра” на замовлення департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації і підготовлений педагогами комунального позашкільного навчального закладу “Дніпропетровський обласний дитячо-юнацький кіноцентр “Веснянка” Дніпропетровської обласної ради”.

Презентація збірника – традиційний обласний захід, який проводиться з метою популяризації творчості переможців і учасників обласних конкурсів юних літераторів, художників, композиторів “Собори наших душ”.

Цього року ці конкурси були присвячені 25-річчю незалежності України. 

До збірника увійшли твори і роботи 119 юних обдарувань з 21 регіону області. 

Збірник складають 3 частини: творчість юних літераторів – це 83 літературних твори 71 автора, творчість юних художників, яка представлена 29 графічними роботами 28 юних художників-графіків, і творчість юних композиторів - це 22 музичних твори 20 юних композиторів області. 

Багато юних авторів обрали для своїх творів і робіт тему історії та подвигів українського народу, освідчилися у любові до Батьківщини, до рідного краю, розповіли про свої дитячі мрії. 

Досягнення юних талантів – це результат не тільки їхньої творчості, але й копіткої натхненої праці їхніх педагогів і творчих наставників.

Видання збірника “Собори наших душ” (18 випуск) – то є серйозна праця педагогів Дніпропетровського обласного дитячо-юнацького кіноцентру “Веснянка” (директор Кучма Олександр Іванович) і співробітників Дніпропетровського видавництва “Ліра” (директор Нечай Оксана Олександрівна).