Семінар для керівників гуртків аудіовізуального напрямку 2014

12 листопада 2014 року на базі КПНЗ «ДОДЮК «Веснянка» ДОР» (пр. Карла Маркса, 32) відбувся щорічний семінар з аудіовізуальних напрямків роботи з дітьми та молоддю. На семінарі були присутні 30 представників студій та гуртків аудіовізуального профілю з Дніпропетровська,Дніпродзержинська, Кривого Рогу, Криворізького району, Жовтих Вод, Верхньодніпровська, Павлограду, Павлоградського району, Новомосковська, Новомосковського району, Томаківського району.

Семінар проводила методист кіноцентру «Веснянка» Довгялло Н.П.

План семінару включав звіт про роботу студій та гуртків аудіовізуальних напрямків міста та районів за минулий рік, доповіді художнього керівника кіноцентру «Веснянка» Кольцової С.М., заввідділом комп’ютерного монтажу Деркача С.В., члена Спілки журналістів України Лізавенко І.Г.  директора кіноцентру «Веснянка» Кучми О.І за темами:

«Аналіз фільмів-учасників фестиваль «Дніпровські погостини»2013р. та 2014р. Перегляд кращих фільмів-учасників інших Всеукраїнських та міжнародних фестивалів. Порівняння та висновки»;

«Прийоми комп’ютерного монтажу для досягнення найбільшої виразності творчого задуму»;

«Дитяча телепрограма. Поради дітям та керівникам»;

«Про фестивалі та заходи поточного та наступного року».

Доповіді супроводжувались  показами фрагментів фільмів та передач.

Учасники семінару отримали відповіді на усі їх питання.

Також присутні на семінарі отримали диски з програмою фільмів переможців минулорічного фестивалю «Молоде кіно України» та методичні посібники «Кіно і діти», розроблені кіноцентром «Веснянка».

Дякуємо всім за участь!

Семінар з аудіовізуального напрямку 2014