Семінар для організаторів та керівників гуртків обласної фольклорно-етнографічної експедиції «Звичаї, обряди та традиції мого краю»

11 жовтня в конференцзалі ДОІППО відбувся семінар для організаторів та керівників гуртків обласної фольклорно-етнографічної експедиції «Звичаї, обряди та традиції мого краю».

КПНЗ облДЮК «Веснянка», організатор семінару, підготував методичні рекомендації щодо проведення експедиції у наступному 2012-2013 н.р. На семінарі виступили: завідуюча науково-дослідницькою лабораторією українського фольклору ДНУ ім..О.Гончара Марфобудінова М.М., яка висвітлила тему «Фольклор Дніпропетровщини у сучасних умовах» та співробітник лабораторії, музикознавець Карпович В.Є. з темою «Особливості пісенного фольклору Дніпропетровщини». На семінар завітала директор видавництва «Герда», яка вручила диплом з Міжнародної ярмарки видавництв (м.Львів) за книгу «Калита», що видає КПНЗ облДЮК «Веснянка» за матеріалами фольклорно-етнографічних експедицій «Звичаї, обряди та традиції мого краю» (упорядники: О.Хоменко, З.Маріна, В.Карпович).

Присутні організатори та керівники фольклорно-етнографічної експедиції «Звичаї, обряди та традиції мого краю» здавали матеріали та звіти по проведенню експедиції на місцях.

Дивитись фотографії