Семінар-практикум для заступників директорів та методистів 2020

Інформація

про проведення обласного семінару-практикуму

(платформа – zoom) для заступників директорів з методичної роботи та методистів закладів позашкільної освіти (комплексних та художньо-естетичних)

 

28 жовтня 2020 року на платформі Zoom відбувся семінар-практикум для заступників директорів з методичної  роботи та методистів закладів позашкільної освіти(комплексних та художньо-естетичних).   

На семінарі виступили з обміном  досвіду роботи у сучасних умовах "Інноваційні підходи щодо вирішення сучасних викликів в освітній діяльності закладів позашкільної  освіти міста Кривого Рогу":

1. Про організацію дистанційного навчання у системі позашкільної освіти міста розповіла БОРИСЮК Людмила Василівна, завідувач координаційно-методичного  відділу КПНЗ "МПДЮТ" Горицвіт " КМР.

2. Про проведення конкурсних художньо-естетичних заходів в умовах карантину доповіла АНДРОСОВА Олена Григорівна, методист координаційно-методичного  відділу КПНЗ "МПДЮТ" Горицвіт " КМР.

 

ЯШИНА Олена Миколаївна, старший викладач  кафедри виховання культури здоров’я, професійної та позашкільної освіти КВЗО "ДАНО" ДОР розкрила тему "Стратегія розвитку позашкільної освіти в умовах Нової української школи".

Підсумки семінару підвела  заступник директора кіноцентру "Веснянка" ХОМЕНКО О.М., яка ознайомила з нормативно–правовими документами, зупинилася на Всеукраїнських конкурсах "Джерело творчості"  та рукописів навчальної літератури, ознайомила з планом роботи кіноцентру на 2020-2021 навчальний рік.

Увесь пакет методичних матеріалів, збірник "Суцвіття талантів Дніпропетровщини " буде розміщено на нашому сайті. 

   

 

В.о. директора                                                                   О.М. Хоменко