Участь кіноцентру “Веснянка” у ХVI Міжнародному фестивалі аматорського кіно “КІНОКІМЕРІЯ”

Участь кіноцентру “Веснянка” у ХVI Міжнародному фестивалі аматорського кіно “КІНОКІМЕРІЯ”

З 10 по 12 вересня 2021 року у м. Скадовську (Херсонська область) проходив ХVI Міжнародний фестиваль аматорського кіно “Кінокімерія” (далі – Фестиваль). Дніпропетровську область презентували делегації кіноцентру “Веснянка” та дитячої телестудії “Ракурс” з м. Верхньодніпровськ.

Три дні промайнули, майже, непомітно! Крім яскравого сонця,ласкавого моря – неймовірні враження! Перегляди конкурсних робіт, прес-конференції, зустрічі з головою журі Фестивалю Володимиром Войтенко та віце-президентом Міжнародної спілки кіно UNICA – Анджеєм Пшездецьким.

Багато фільмів, різні номінації... Але цього року удача нас відзначила премією Гран-прі за анімаційний фільм “Мальви” авторів: Добротвор Єлизавети, Виборової Євгенії, Разінькіної Маргарити, Кошельник Анастасії, Графової Дар’ї (педагог Осипова Дар’я Миколаївна).

ІІ місце у номінації “Однохвилинний фільм” посіла робота Кравець Катерини “Яблука” (педагог Кольцова Світлана Михайлівна).

Телестудія “Ракурс” також повернулася додому не з порожніми руками. В їх арсеналі – диплом за І місце у номінації “Краща дитяча студія” за фільм “Кураї” (керівник Солдатенко Галина Миколаївна).

Тож, Дніпропетровська область залишила про себе приємну згадку на ХVI Міжнародному фестивалі аматорського кіно “Кінокімерія”!

Трохи фото тут

Коментарі (0)