Всеукраїнський фестиваль дитячої художньої творчості «Єдина родина»

 

Всеукраїнський фестиваль дитячої художньої творчості «Єдина родина»

(8-16 червня 2018 року, м. Очаків Миколаївської області)

 

На фестивалі "Єдина родина" делегація кіноцентру "Веснянка" вперше брала участь у номінації "Образотворче мистецтво" До складу делегації входили 11 учнів кіноцентру: Ажисламова Марія, Бабаніна Надія, Вєлкова Марія, Демченко Анастасія, Древаль Софія, Добротвір Єлизавета, Виборола Євгенія, Кийко Євген, Корчевська Мілена, Мамкіна Майя, Пилипенко Кароліна та керівник делегації Кольцова С.М.

Фестиваль відбувався на базі санаторію " Борисфен" та бази відпочинку " Надія" Наша делегація з іними учасниками відділу образотворчого та декоративно-ужиткового напрямків працювала та мешкала на базі відпочинку " Надія". За час перебування наші  вихованці разом з учасниками інших закладів  зробили по 2-3 конкурсні роботи. З домашніх та конкурсних робіт було зроблено виставку, яку передивилося та оцінило компетентне журі. Наші вихованці отримали 3 перших місця (Ажисламова Марія, Пилипенко Кароліна та Вєлкова Мар’я), 3 других місця (Демченко Анастасія, Виборова Євгенія, Кийко Євген) та 2 третіх місця (Корчевська Мілена та Добротвор Єлизавета) . Решта учасників була нагороджена дипломами учасників, педагоги переможців отримали подяки від організаторів фестивалю.

Делегація активно приймала участь у майстеркласах, розважальних заходах фестивалю, провела майстерклас з анімації для інших учасників, у вільний час дітьми булв створений анімаційний ролик у техніці мальованої анімації.

Впродовж перебування на фестивалі наша команда з екскурсіями  відвідала художній та краєзнавчий музеї м. Очакова та здійснила пішохідну екскурсію з переглядом інших пам’яток цього міста, відвідала Ольвію, старовинне античне місто, на території якого ведуться археологічні розкопки та дослідження. Також, ми відвідали зоопарк у місті Миколаєві.

(Переглянути фото)