“ЄДИНА РОДИНА” 2019

 

Всеукраїнський фестиваль дитячої

художньої творчості “ЄДИНА РОДИНА”

 

З 09 по 16 червня 2019 року у місті Очакові (Миколаївська область) відбувся Всеукраїнський фестиваль дитячої художньої творчості “Єдина родина” (далі – Фестиваль). 

Делегація комунального позашкільного навчального закладу “Дніпропетровський обласний дитячо-юнацький кіноцентр “Веснянка” Дніпропетровської обласної ради” (далі – кіноцентр “Веснянка”), а це 9 вихованців: Ажисламова М., Пушкарьова О., Черешник І., Азіна Н., Пилипенко М., Білик Є., Бондар М., Лазоркіна А., Пономаренко П. та 2 педагоги: Кольцова С.М., Голозубов О.А., взяла участь у Фестивалі (конкурсна номінація “Образотворче мистецтво”).

Фестивальна програма була дуже насиченою. Впродовж всіх днів вихованці кіноцентру “Веснянка” виконували конкурсні роботи, провели майстер-клас з анімації для учасників Фестивалю; відвідали музеї міста, побачили природу, якої не торкалася рука людини, у заповіднику-музеї “Ольвія”; насолодилися незрівнянним колоритом одеського говіру та гумору під час екскурсії “Кінематографічні місця м. Одеси”. Ну, і звісно, море! Величне, ласкаве, тепле! Ну, і звісно, сонце! Величне, спекотне, підступне! Але керівники не давали зовсім розслабитися. Педагоги кіноцентру “Веснянка”, Світлана Михайлівна та Олександр Анатолійович, провели для вихованців воркшоп, на якому діти мали змогу вдосконалити навички малювання з натури пейзажів, начерків; репортажної зйомки, озвучування відеоматеріалів; зняти відеоролики у техніці “пікселяція”.

(Переглянути фото)

За результатами конкурсу Фестивалю маємо переможців:

- Ажисламова Марія (керівник Кольцова С.М.) – І місце;

- Пушкарьова Олена (керівник Кольцова С.М.) – І місце;

- Черешник Іванна (керівник Кольцова С.М.) – ІІІ місце;

- Азіна Надія (керівник Власова Н.С.) – ІІ місце;

- Пилипенко Маргарита (керівник Власова Н.С.) – ІІ місце;

- Білик Єлизавета (керівник Соловйова Т.А.) – ІІ місце;

- Бондар Мирослава (керівник Соловйова Т.А.) – ІІ місце;

- Лазоркіна Анастасія (керівник Панко В.М.) – І місце;

- Пономаренко Поліна (керівник Панко В.М.) – ІІ місце.

 

Вітаємо Вас! Ви – молодці! Так тримати! Вперед, до нових перемог!

 

Художній керівник кіноцентру                               С.М.КОЛЬЦОВА